urbex locatie Game over in Duitsland

0

Game over is een hele grote saaie verlaten tennishal…

Tsja, Locatie Game over… veel Decay, alles is kapot, het plafond ligt op sommige delen al op de grond, geen tennisbal of racket te zien in deze grote hal en het is ook nog eens erg donker. Eigenlijk was de urbex locatie Game over in Duitsland een beetje een teleurstelling om eerlijk te zijn. Misschien lag dat aan de omstandigheden. We waren namelijk op weg naar oost Duitsland om daar een weekend te gaan fotograferen maar de ruitenwissers van de auto hielden er midden in de nacht mee op. Ook nog eens midden in een sneeuwstorm waardoor we de urbex trip moesten aanpassen en zijn begonnen in deze vrieskist van een tennishal… De Locatie Game over hebben we ook nog eens in -7 graden in de sneeuw gefotografeerd.

 

De Bokalen in tennishal Game over, waar zijn ze?!

Misschien had je het al een beetje in de gaten maar ik was niet zo weg van deze locatie. Alles aan deze locatie was vreemd, de hal staat namelijk ergens weggemoffeld op het terrein van een transport bedrijf. De eigenaar was zijn vrachtwagen aan het uitladen en we parkeerde de auto nog net niet voor zijn neus. Ik stapte uit met de tandenborstel nog in mijn mond en liep vervolgens de slecht dicht gemaakte hal in zo langs de eigenaar… Hij vond het allemaal wel prima. Ik kwam snel tot de conclusie dat dit een locatie was waar ik persoonlijk niet zo van hou en heb dus snel een paar foto’s gemaakt en de Lumix weer ingepakt. Ik was niet op de hoogte van de bokalen die staan op de locatie Game over. Ik was zo als gewoonlijk weer eens blanco de locatie op gegaan. Ik heb de bokalen (sport prijzen) wel gezien maar mijn Lumix zat al weer veilig warm in de tas en ik had geen zin meer in deze koude, donkere en saaie urbex locatie. De naam is daardoor wel heel toepasselijke, het is namelijk echt “Game Over” voor deze tennishal.

Urban Exploring mag niet en is gevaarlijk! maar ik kan je toch niet tegenhouden dus be save…

 

(Visited 778 times, 1 visits today)

urbex locatie Game over

5.7 Saai

Saaie locatie. Weinig te zien behalve een hele grote lege oude tennishal.
Je ziet in een oogopslag dat het een grote verlaten tennishal is. Voor de rest heeft deze locatie niets unieks. Het natuurlijke licht is erg matig en hier en daar groeit er een plantje op de grond. Nee ik zou deze locatie overslaan.

  • Karakteristiek 5.5
  • Natuurlijk licht 5.5
  • Nature taking over 6
  • User Ratings (1 Votes) 6.7
Share.

About Author

Hi... haha, er zijn volgens mij weinig mensen die dit soort dingetjes lezen... Maar voor het geval je dat toch doet, ik ben Sven. Systeembeheerder uit Purmerend, vaak bezig met gadgets, klooit aan met webites en maakt trips naar vreemde plekken om foto's te maken.

Leave A Reply