urbex locatie Usine verre vert in belgie

0

Twee bokken diamant in ‘Usine verre vert’!

Deze locatie zie je vanaf de weg niet echt goed, er staan namelijk betonnen muren van 2 meter hoog omheen. je moet dus een beetje weten waar je moet zijn om deze twee reusachtige blokken glas te vinden. de ingang “ingang” is niet heel lastig te vinden maar ook dit terrein is weer F*cking groot, het is dus op het terrein ook nog even zoeken voordat je de glas ovens gevonden hebt maar wanneer je de ovens dan echt voor je heb staan besef je je dat het de moeite waard was! Deze grote blokken glas lijken wel hele grote diamanten doordat het gedeeltelijk stuk geslagen is en het licht van de zon precies op het gebroken deel schijnt… Jammer dat ik deze dag pas heb ontdekt hoe je een manuele lens scherp stelt… (shit)

 

De Usine (fabriek)

Oke, voor het geval je het niet weet, ‘usine’ is frans voor metaal fabriek of gewoon fabriek. Urbex locatie usine verre vert ligt namelijk in Wallonië in het franse deel van belgië dus. Naast de hoofd attractie de glas ovens heeft deze urbex locatie nog veel meer te bieden namelijk de hele fabriekslijn voor het maken van glas maaaaar ook een deels ingestorte hal waar het glas opgeslagen werd! Deze hal hebben ze voor het gemak maar vol laten staan met glas… alsof het allemaal niets kost… maar goed deze hal is echt super tof wanneer je het weer mee heb zitten… ik stond in de sneeuw en daardoor zijn de foto’s heel saai geworden maar je mag van mij aannemen dat het mooie foto’s kan opleveren!

Urban Exploring mag niet en is gevaarlijk! maar ik kan je toch niet tegenhouden dus be save… Veel uitstekend glas en er staat op sommige delen van het terrein nog elektriciteit (lampjes dus).

 

(Visited 1.883 times, 1 visits today)

Urbex locatie Usine verre vert

7.0 Awesome

Ja! leuke locatie, super groot terrein met veel potentieel. voor deze locatie kan je gerust een paar uurtjes uit trekken. Het licht op de stukken glas is perfect, de fabriekslijn is oke (behalve bij de grote trechter) en in de hal met opslag is het dak half weg... Alleen in de opslag hal vindt je veel groen waar het oorspronkelijk niet hoort.

  • Karakteristiek 8
  • Natuurlijk licht 7
  • Nature taking over 6
  • User Ratings (3 Votes) 8.1
Share.

About Author

Hi... haha, er zijn volgens mij weinig mensen die dit soort dingetjes lezen... Maar voor het geval je dat toch doet, ik ben Sven. Systeembeheerder uit Purmerend, vaak bezig met gadgets, klooit aan met webites en maakt trips naar vreemde plekken om foto's te maken.

Leave A Reply