urbex locatie Soda Club in belgie

0

Soda Club… Eerder een omgevallen fabriek met flesjes en kratjes!

Begrijp me niet verkeerd, vette locatie met veel variatie en natuurgeweld maar echt niet wat ik er van had verwacht… Ik ging zonder iets van deze locatie te weten (behalve de naam) deze locatie in en had meer een oude verlaten discotheek in mijn hoofd. Ik loop eigenlijk altijd met een videocamera en een gopro in het rond en had toen nog geen goede fotocamera. Deze foto’s komen dan ook van mijn Samsung S6 edge af en als klap op de vuurpijl zijn ze ook nog eens met flits genomen in sommige gevallen. haha! Naast de video’s die ik maak (later doe ik hier iets mee) maak ik tegenwoordig dus ook foto’s op locatie. Dit was dus het begin van mijn nieuwe ‘dure’ hobby…

 

Veel coole dingen in de Soda Club

ik begon wat negatief over deze locatie maar eigenlijk is hij echt heel tof! Als ik ooit nog een keer in de buurt ben ga ik misschien nog even snel kijken. Je heb namelijk heel veel coole apparaten en machines staan op deze locatie, ook ligt het er bezaaid met groene doorzichtige flesjes en veel gekleurde dopjes. De stagers die mij voor zijn geweest hebben bovenin de fabriek een soort drugslab gebouwd.

Urban Exploring mag niet en is gevaarlijk! maar ik kan je toch niet tegenhouden dus be save… De eerste verdieping van deze locatie is gevaarlijk.

 

(Visited 1.195 times, 1 visits today)

urbex locatie Soda Club

6.8 Cool

Soda Club is een kleine urbex locatie waar je echt in een uurtje wel klaar bent. Er staan veel machines en de flesjes en omgevallen kratten maken de locatie best uniek! Het licht is in sommige delen erg slecht de rest is geen probleem want daar is het dak gewoon naar beneden gekomen... Veel groen en roest omdat het gebouw maar een half dak heeft.

  • Karakteristiek 7.5
  • Natuurlijk licht 7
  • Nature taking over 6
  • User Ratings (3 Votes) 4.8
Share.

About Author

Hi... haha, er zijn volgens mij weinig mensen die dit soort dingetjes lezen... Maar voor het geval je dat toch doet, ik ben Sven. Systeembeheerder uit Purmerend, vaak bezig met gadgets, klooit aan met webites en maakt trips naar vreemde plekken om foto's te maken.

Leave A Reply