urbex locatie Ferme de Maraichage in belgie

3

Ferme de Maraichage is pure horror…

Dit is echt een locatie waar je lampen neerzet en direct een horror film kan opnemen, wat een sfeer hangt er op deze boerderij… De hele boerderij ligt bezaaid met katholieke beeldjes, boeken en schilderijen. Ook lagen er groten anatomiw posters van het menselijke lichaam en waaide de wind mooi door het dak van de zolder… Verder op op het boerenerf staat een oude schuur met bijlen en een grote kolomboor. Ja, ik heb genoeg horror films gezien om te kunnen zeggen dat dit een goede locatie voor een scene te filmen.

 

De foto’s van Ferme de Maraichage.

Net als het artikel over had ik hier alleen een videocamera in mijn hand en een GoPro op mijn hoofd. Alle foto’s die ik heb gemaakt van Ferme de Maraichage komen vanaf mijn Samsung S6 edge en soms met flits ook… Echt jammer dat ik geen groothoek lens op mijn S6 kon draaien…

Urban Exploring mag niet en is gevaarlijk! maar ik kan je toch niet tegenhouden dus be save…

 

(Visited 983 times, 1 visits today)

urbex locatie Ferme de Maraichage

7.2 Gaaf

Horror sfeertje werkt goed voor deze locatie ook staan er veel oude spulletjes en is veel nog intact. het is in sommige ruimtes erg donker maar met een lange sluitertijd en een statief kom je daar makkelijk mee weg. Veel decay maar weinig natuurlijke elementen zoals planten of mos.

 • Karakteristiek 8
 • Natuurlijk licht 7
 • Nature taking over 6.5
 • User Ratings (1 Votes) 6.7
Share.

About Author

Hi... haha, er zijn volgens mij weinig mensen die dit soort dingetjes lezen... Maar voor het geval je dat toch doet, ik ben Sven. Systeembeheerder uit Purmerend, vaak bezig met gadgets, klooit aan met webites en maakt trips naar vreemde plekken om foto's te maken.

3 reacties

 1. Ik zeg dikke locaties!! Ik doe nu al 5 jaar aan urbexen en elke x valt de mond open van wat we tegen komen. Half Duitsland en Frankrijk al door gereden.
  Natuurlijk Belgie en Luxemburg. Ik heb het geluk me schoonmoeder heeft een sta caravan in België aan de grens van luxemburg vanuit daar urbexen is te gek!

 2. Sandra Valks on

  Hoihoi
  Is deze locatie goed te doen qua bewaking en buren?
  Ik zou m graag eens bezoeken en heb inmiddels het adres

Leave A Reply