urbex locatie Farm B&J in belgie

0

Farm B&J is niet echt een boerderij…

Een beroemde Adler naaimachine, De planten groeien door de ramen heen en de schimmel zit op de muren en het plafond… dit is een urbex locatie waar ik van hou! het is gewoon leuk, simpel heeft veel gebruikers sporen en ‘the nature is taking over again’. de 2 kelders kon ik, met mijn ‘skills’ (haha) toen niet fotograferen helaas… die keldertjes hadden allemaal kleine glazen potjes en weegschaaltjes staan, het waren dus echt van die oude voorraadhokjes. Naast de adler naaimachine nog een oude stinger met bronze elementjes, vraag me niet waarom… maar ik heb een liefde voor oude naaimachines ontwikkeld sinds ik dit doe. Op de zolder vindt je niet veel behalve een appart gedeelte waar het dak is ingestort met de planten er doorheen groeined. in dit apparte gedeelte ligt een sabel!

 

Farm B&J heeft weinig natuurlijk licht.

De belgische woonhuis heeft veel rolluiken die niet meer goed functioneren dus niet meer open gaan. je kan hier en daar was sjoemelen met licht maar zorg ervoor dat je veel zonlicht meeneemt :). Oh, trouwens, let goed op de zolder kraakt een beetje. vooral de keldertjes en de kamers zijn erg donker.

Urban Exploring mag niet en is gevaarlijk! maar ik kan je toch niet tegenhouden dus be save…

 

(Visited 1.376 times, 1 visits today)

Urbex locatie Farm B&J

6.7 Leuk

het is een leuk huisje met veel karakter. heel gek dat dit gewoon midden in een woonwijk nog zo intact blijft... erg weinig licht, veel rolluiken die niet meer werken. zorg er dus voor dat je een goede dag uitkiest om de urbex locatie te bezoeken! Aature is taking volledig over, haha!

  • Karakteristiek 7
  • Natuurlijk licht 5
  • Nature taking over 8,5
  • User Ratings (1 Votes) 7.3
Share.

About Author

Hi... haha, er zijn volgens mij weinig mensen die dit soort dingetjes lezen... Maar voor het geval je dat toch doet, ik ben Sven. Systeembeheerder uit Purmerend, vaak bezig met gadgets, klooit aan met webites en maakt trips naar vreemde plekken om foto's te maken.

Leave A Reply