Bloodborne The old hunters – First 5 minutes

0

Update 25-8-2016: dit de eerste video die ik gemaakt had in after effects en premiere pro, deze pagina is er alleen om te testen hoe de website eruit ziet met verschillende objecten. januari 2016 is de maand waar de ellende met video editten in Adobe After Effects en Premiere Pro begon, moet je kijken waar we nu zijn… een SEO project, een Youtube channel, een website met computerguides en mijn persoonlijke test omgeving (andere server) in 1.

oh en nu ik toch oude meuk op dit bericht zet heb ik er ook een destiny lucky kills clip bij gezet. Hier zit niets boeiends in qua after effect of premiere pro behalve dan een transitie. Het ging bij deze clip om het exporteren in HD kwaliteit, wich of course is really important.

Bloodborne the old hunters


Het was weer even inkomen en dat is ook zeker te zien in het filmpje, maar wat een actie zit er in Bloodborne the old hunters zeg! Geen gang is veilig en vanuit elke donkere hoek komt er wel een gladiool op je afstuiven… misschien was het geen goed idee na 6 maanden weer te beginnen in mijn NG+(hardmode) save want damn dit is echt lastig!

 

Na een half uur zoeken naar het start punt van “the old hunters” (het blijft een game van FROM software), kon ik eindelijk eens de expansion pack checken en wauw dit valt niet tegen! De echte horror en schrik momenten komen helaas in een ander filmpje, het begin is niet zo heel spannend maar wel heel uitdagend! Dit zijn de eerste vijanden die je tegenkomt in het nieuwe “Hunters nightmare” deel, be prepared fellow hunters!

Destiny lucky kills

(Visited 1.303 times, 2 visits today)
Share.

About Author

Hi... haha, er zijn volgens mij weinig mensen die dit soort dingetjes lezen... Maar voor het geval je dat toch doet, ik ben Sven. Systeembeheerder uit Purmerend, vaak bezig met gadgets, klooit aan met webites en maakt trips naar vreemde plekken om foto's te maken.

Leave A Reply