30 Vintage halloween fotos waar je kippenvel van krijgt

0

Horror clowns en Halloween

Zucht, Horrorclowns in Nederland… really?! Niet alles dat viral gaat in Amerika hoeven wij na te doen hoor… en als je het dan toch moet na doen, doe het dan goed… Hahaha! Delftse horrorclow krijgt klappen van een 14-jarige jongen (algemeen dagblad)! Deze delftse horrorclown is in ieder geval bekend nu maar niet op de manier hoe hij het bedoeld had.

vintage halloween

Deze horrorclown hype is natuurlijk begonnen doordat Halloween weer voor de deur staat. Tegenwoordig kopen we voor Halloween kostuums via een of andere webshop en houdt de creativiteit vrij snel op bij vampier, mummy of een sexy zuster(ik heb geen problemen met sexy zuster pakjes trouwens).  Vroeger maakte ze de Halloween outfits zelf en het resultaat daarvan zijn best wel creepy vintage Halloween foto’s. De kwaliteit en tinten in de foto’s maken ze ook niet minder freaky… check ze hieronder!

 

Vintage Halloween foto’s

De exacte bronnen van deze foto’s zijn moeilijk te achterhalen, ze dateren van begin 1900 tot 1970 en heb ik in originele staat gehouden. Wel heb ik hier en daar de grote van de afbeeldingen aangepast.

Als je eenmaal op een foto geklikt heb kan je met de pijltjes toetsen bladeren (keyboard of aan de zijkant van de foto).

 

(Visited 4.710 times, 1 visits today)
Share.

About Author

Hi... haha, er zijn volgens mij weinig mensen die dit soort dingetjes lezen... Maar voor het geval je dat toch doet, ik ben Sven. Systeembeheerder uit Purmerend, vaak bezig met gadgets, klooit aan met webites en maakt trips naar vreemde plekken om foto's te maken.

Leave A Reply