MP3 Youtube muziek downloaden

0

Mp3 bestanden downloaden van YouTube

We weten het allemaal, muziek en video’s downloaden mag niet… Tenminste, in 9 van de 10 gevallen is dat zo. In sommige gevallen is het namelijk geen probleem om muziek van YouTube te downloaden als mp3. Bijvoorbeeld wanneer deze muziek onder het “Publiek domein” valt of dat de maker toestemming geeft deze muziek te downloaden. Dit heeft allemaal te maken met auteursrechten en thuiskopieheffingen. Don’t worry! Ik ga je niet lastig vallen met deze droge theoretische ellende.

Als jij muziek wil downloaden van YouTube doe je dat toch wel dus kan ik je net zo goed uitleggen waar en hoe je het beste je muziek als mp3 van YouTube kan downloaden. Sorry Stichting Brein…!mp3 youtube skull-button

Web services gebruiken om muziek te downloaden van YouTube

Er zijn talloze websites die je de mogelijkheid geven video’s te downloaden als mp3 of mp4 bestand. Tussen deze websites vind je super veel irritante reclame, pop-ups en malware, deze websites wil je dus vermijden! Ik heb daarom een lijstje met voor en nadelen van 3 goede mp3 YouTube converters voor je gemaakt.

mp3 youtube spam www.flvto.biz

Natuurlijk zijn er ook Windows applicaties en apps om je YouTube video’s om te zetten naar mp4 of mp3 bestanden. Voor deze programma’s geld hetzelfde als met websites, veel SPAM, malware en nog veel irritanter, niet werkende programma’s. Qua programma’s heb ik er 1 voor je (komt nog), dit is namelijk in mijn ogen het beste programma dat er op het moment te vinden is, bevat geen reclame of malware, is gratis en heeft geen beperkingen in minuten of kwaliteit (1080 HD video’s kunnen gedownload worden)!

 

MP3 YouTube websites

www.youtubeinmp3.com

Numbero uno wat mij betreft. Voornamelijk omdat youtubeinmp3.com ook lange video’s gratis omzet naar mp3! Dus als je zo’n lazy ass party dj bent, kun je je favoriete zomerse kygo mixtape downloaden en draaien op je sweet sixteen.

mp3-youtube-youtubeinmp3-com

Voordelen: Simpel, Snel, Weinig reclame, Geen beperkingen in minuten!

Nadelen: Geen kunnen ontdekken.

 

www.youtube-mp3.org

Dit had de nummer één kunnen zijn! helaas ondersteund deze website geen youtube video’s langer dan 20 minuten.

mp3-youtube-youtube-mp3-org

Voordelen: In 2 klikken downloaden, Snel, Amper reclame.

Nadelen: Limitatie in minuten! (< 20 min kan)

 

www.convert2mp3.net

Hier begint de ellende eigenlijk al, reclame download knoppen! Maar zolang je deze negeert een prima alternatief voor de bovenste 2 om mp3 youtube videos te downloaden.

mp3-youtube-convert2mp3-net

 

Voordelen: Geen pop-ups, limitatie begint pas vanaf 90 minuten. direct opslaan in dropbox.

Nadelen: Download reclame spam knoppen meuk! meta tag toevoeg stap is irritant (overslaan).

Waar het op neerkomt

Misschien wist je al hoe je mp3 bestanden van YouTube download, ik bedoel… het is geen rocket science. Nu heb je er wat goede alternatieve voor. Misschien wist je niet waar je moest zijn om youtube video’s om te zetten naar mp3, nu weet je waar je het beste naar toe kan gaan om dit te doen.

mp3 youtube comment

Mocht je een betere youtube naar mp3 converter kennen, laat dit dan weten! Ik pas regelmatig de artikelen aan om ze up-to-date te houden of SEO wise beter te maken. Misschien komt jou suggestie hier wel te staan, natuurlijk met de juiste credits ;)!

Oh, zelf gebruik ik gewoon een spotify premium account…

CHIAO!

(Visited 769 times, 1 visits today)
Share.

About Author

Hi... haha, er zijn volgens mij weinig mensen die dit soort dingetjes lezen... Maar voor het geval je dat toch doet, ik ben Sven. Systeembeheerder uit Purmerend, vaak bezig met gadgets, klooit aan met webites en maakt trips naar vreemde plekken om foto's te maken.

Leave A Reply